Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    sdv

Changzhou hechang mesin Co., ltd.Spésialisasi alat-alat ngolah abah pangolahan saprak taun 2005. Salaku perusahaan profésional, ngagaduhan sajumlah tanaga ahli profesional sareng téknis, jasa jual-kuat sareng téknologi mesin mesin precision kelas munggaran, produk parantos dianggo dina industri éléktronik, industri mobil. industri kabinét, industri kakawasaan sareng industri aeroangkasa.

BALONG

sdv

Pameran 丨 Go kana Productronica Munich Jerman 2019

Pameran internasional alat produksi éléktronik di Munich, Jerman, disponsoran ku paméran paméran dunya anu terkenal Munich Expo Group ...

Exhibition丨show in Productronica China 2019
Productronica Cina diayakeun dina Maret anu kantos ...
Exhibition丨Join Productronica India 2019
Tempat Electronica India 2019 nyaéta di…